21/09/2021 av Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
Brownies på kokosmel
En saftig og god brownie som bør testes ut!
Du trenger:
- 250 gram mørk sjokolade
- 135 gram usaltet smør
- 5 egg
- 175 gram sukker
- 60 gram Kokosmel fra Det Glutenfrie Verksted
- 30 gram kakao
- 0,25 ts bakepulver
Dette gjør du:
Sett ovnen på 170C.
- Hakk opp sjokoladen og ha det i en bolle sammen med smør og smelt over vannbad
- Ha i egg og sukker i en egen bolle og visp dette sammen
- Tilsett så sjokolade/smørblandingen og rør godt sammen
- Bland sammen kokosmel, kakao og bakepulver og vend forsiktig inn i røra.
- Kle en liten langpanne, str 25x30 cm med bakepapir og hell røra i
- Stekes midt i ovnen på 170 C i ca 30-35 min
Avkjøles helt før servering. Ha gjerne kaken i kjøleskap over natten.
God fornøyelse!
Kommentarer
Skriv en kommentar