11/10/2019 av Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
Glutenfritt flatbrød
Savner du flatbrød? her er en enkel, og neste litt morsom oppskrift som gir deg supersøte små flatbrød som du kan servere til alt du savner å ha flatbrød til.
Eller bare moms i vei med litt godt smør på?
Dette trenger du til glutenfrie flatbrød (ca 10 stk):
- ca 2,5 dl Bokhvetemel fra Det Glutenfrie Verksted
- ca 0,5 dl fullkorn Rismel fra Det Glutenfrie Verksted
- 2 ss nøytral olje
- 1/2 ts salt
- 2-2,5 dl vann
- Krumkakejern
Dette gjør du:
- Bland alt det tørre i en bakebolle
- Tilsett vann og hold gjerne litt igjen slik at du kan justere litt når du starter med stekingen.
- Sett røra til side i ca 30 min slik at den får satt seg litt
- Røra skal være litt rennende, ikke for kompakt og det merker du når du starter stekingen
- Varm opp krumkakejernet på full styrke
- Ta en spiseskje med røra på det oppvarmede krumkakejernet og press gjerne litt sammen slik at røra fordeler seg godt utover.
- Stek til jernet lyser grønt eller til du ser at det har fått en gylden og fin farge
- Avkjøles på rist. La de ligge separat slik at de blir tørre og fine
- Oppbevares i tett kakeboks om du får noe til overs
God fornøyelse! :)
Bokhvetemel og fullkorn Rismel fra Det Glutenfrie Verksted finner du hos Meny, Kiwi, Coop Obs, Mega, Extra, allergikost.no og vår egen nettbutikk detglutenfrieverksted.no
Kommentarer
Skriv en kommentar