24/04/2022 av Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
Kjøleskapsgrøt med tyttebærcoulis
Denne kombinasjonen vil overraske deg - frisk og syrlig! Oppskrfiten er hentet fra boka "Et glutenfritt kjøkken" gitt ut av Gyldendal.
Foto: Line Dammen
Du trenger:
- 2 dl Müsli med chia *)
- 2 dl kokosmelk
- 1/2 dl vann
- 1 pose frosne tyttebær (300 gram)
- ekstra bær til pynt
- litt sukker
Dette gjør du:
- Bland Müsli med chia, kokosmelk og vann i en skål med lokk og sett kaldt natten over, eller minimum 5 timer.
- Varm opp tyttebærene på svak varme i en liten kjele. Bruk en stavmikser og kjør bærene til en jevn grøt, tilsett litt sukker om du synes den er litt vel syrlig. Avkjøles.
- Ta glasset med kjøleskapsgrøten og ta av 1-2 ss med grøt, fyll på med tyttebærcoulis og legg så grøten tilbake og topp med hele tyttebær, et lite dryss müsli og server.
Tips!
*) kan erstattes med glutenfri havregryn
Lag gjerne dobbel porsjon!
Kommentarer
Skriv en kommentar