Mine oppskrifter

Alle oppskriftene tar utgangspunkt i mine glutenfrie, og økologiske, bakemikser eller melsorter og jeg oppdaterer denne siden etterhvert som nye variasjoner og tips kommer frem på kjøkkenbenken – så følg med. God fornøyelse!

Aktuelt

 • Frifor app'n
  31/01/2023 - Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
  Frifor app'n

  Det Glutenfrie Verksted ble jo etablert da jeg selv fikk cøliaki og slet med å finne gode, glutenfrie alternativer. 

   

  Noe av det positive ved å få en kronisk diagnose som du må innrette deg fullt og helt etter, og ta hensyn til, er at det også gir muligheter. Og ikke minst at de mulighetene igjen gjør at hverdagen blir litt enklere for andre med noen av de samme utfordringene. 

  Les mer
 • Effektiv brød bakst som både metter og smaker godt?!
  22/11/2022 - Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
  Effektiv brød bakst som både metter og smaker godt?!

  Jeg vet ikke hvordan du har det, men her hos meg med tre av husholdningen som lever glutenfritt så må jeg si påfyll av næringsriktg brød ofte kan være en utfordring. Det har en tendens til å forsvinne rasende fort... 

  Kjenner du deg igjen? 

   

  Eldstemann som har vært student noen år fikser brødbakingen stort sett selv, men når studenten er hjemom så har jeg en følelse av at inntaket toppes :) For da går det unna...

   

  Uansett, nystekt godt brød er jo aldri feil. Så derfor dette tipset om å bake tre brød i slengen. Jeg har delt oppskrift på dette tidligere, se bare her, men idag vil jeg si jeg har en enda enklere fremgangsmåte som jeg vil dele med deg. 

  Les mer
Les mer her