I tilegg til å savne godt, glutenfritt brød så er vel søt gjærbakst nummer to i rekken? Det å få til vellykket gjærbakst kan være en utfordring selv med vanlig bakst, men må du bake glutenfritt så er det viktig med gode råvarer og litt ekstra tålmodighet (hvertfall i starten). Gjærbakst er et bakverk som kan varieres i det uendelige, og du kan lage alt fra boller med eggekrem og vanlige rosinboller til mer kreative varianter. Alle mine oppskrifter er basert på naturlige, økologiske råvarer, og jeg er stolt av å kunne tilby litt sunnere bakemikser for deg som ønsker, eller trenger glutenfri mat.
EN MIKS SOM GIR UTALLIGE MULIGHETER
Nå relanserer vi Søt Bakemiks og kaller den enkelt og greit Bolle miks. Bolle miksen er enda enklere og lykkes med, lett å jobbe med og enkel å kjevle ut. I tillegg god på smak, selvsagt.
Bolle miksen er et glimrende utgangspunkt for mange ulike typer bakst. Jeg har samlet noen deilige forslag her, for eksempel melkefrie boller, bringebær bollekake, glutenfri eplekake og bollesnurr, og håper dette kan inspirere deg til å finne nye favoritter. Og så fyller vi selvsagt på med gode oppskrifter etterhvert.