GJÆRBAKST

Glutenfri gjærbakst kan for mange oppleves som en umulighet. Jeg vil påstå at det er det ikke. Jeg husker jo selv at det ikke var alllid like vellykket å bake med gluten da det ofte kunne skje at deigen ikke hevet godt nok eller at baksten rett og slett ble mislykket. Så dersom du har forsøkt og ikke lykkes første gang så ber jeg deg gjøre et nytt forsøk. 

Jeg har forsøkt å gjøre det enklere for deg ved å lage ferdige mikser. På den måten slipper du "ørten" ulike ingredienser i tillegg til at det er enkelt å følge fremgangsmåten samt sikre en vellykket bakst. 

TIPS FOR VELLYKKET GLUTENFRI GJÆRBAKST

Alle Oppskrifter har utgangspunkt i mine glutenfrie, og økologiske, bakemikser eller i "rent mel i posen" serien og jeg oppdaterer denne siden etterhvert som nye variasjoner og tips kommer frem på kjøkkenbenken – så følg med.

BRØD

Få matvarer har sterkere tilstedeværelse i hverdagen enn brød. Derfor er det flott at det finnes gode oppskrifter som gir saftige brødskiver, også i glutenfrie varianter. 

Mine oppskrifter på brød

SØT BAKST

Boller er et bakverk som kan varieres i det uendelige, og du kan lage alt fra boller med eggekrem og vanlige rosinboller til mer kreative varianter. 

Mine oppskrifter på søt bakst