Har du savnet franske baguetter?
Vår glutenfrie versjon har en sprø skorpe og en myk og luftig kjerne. Kan fylles med godt pålegg, eller spises ved siden av gryter og supper. Også veldig godt med bare smør, eller til å dyppe i olivenolje.
Det har skjedd mye siden jeg fikk cøliaki! Nå er det pålagt å merke alle produkter med allergier og det har blitt et ganske så bra utvalg av glutenfrie retter. Den enkleste måten å unngå gluten i forbindelse med middagsforberedelser er å spise så rent som mulig. Uansett er det alltid fristende med noe godt så her har jeg samlet noen av mine favoritter - for en enklere løsning for deg.
Har du savnet franske baguetter?
Vår glutenfrie versjon har en sprø skorpe og en myk og luftig kjerne. Kan fylles med godt pålegg, eller spises ved siden av gryter og supper. Også veldig godt med bare smør, eller til å dyppe i olivenolje.
Enkel oppskrift på glutenfrie pitabrød. Disse er saftige og luftige, og kan fylles med det du måtte ønske. Pitabrødene trenger ikke å heve lenge, så det går fort å lage! Kan også serveres ved siden av gryteretter, salater eller supper.
En skikkelig god salat som kan lages med smak av vinter eller smak av sommer. Salaten med smak av vinter er det perfekte tilbehøret til julematen, med søte tranebær, honningglaserte mandler og en nydelig appelsinvinaigrette. Bytter du ut appelsin med sitron og tranebær med granateplekjerner, har du en frisk variant med smak av sommer.
Begge variantene er like gode, bare prøv selv!
Bokhvete regnes faktisk som en av de mest nyttige matvekstene på jorden, og er naturlig glutenfri.
Rik på fiber, mineraler og vitaminer. Et godt og sunnere alterntiv til ris og pasta. Smaker godt som tilbehør til middag, i grøt og salater.
Her gir vi deg oppskriften på en skikkelig digg salat. Om du serverer med noen gode rundstykker eller brød til så er denne også god til middag.
Idag ble det en digg salat basert på litt rester av kokt bokhvete.
Så godt og så mange muligheter - perfekt måte å bruke det du har i kjøleskapet. Her piffet opp med ovnsbakt gresskar siden det jo er høytid for det. Resten av gresskaret kjørte jeg sammen i blender til puré og vil bruke det i bakst litt senere.
Prøv denne superenkle og raske oppskriften på bokhvete tabbouleh, en frisk salat perfekt som tilbehør til alt fra grillmat til ovnsretter. Den er også nydelig sammen med pitabrød og hummus.
Tabbouleh har sin opprinnelse i Libanon, og lages originalt med bulgur. Denne glutenfrie varianten er minst like god, bare prøv selv!
Oppskrift på stir fry med red curry paste, ananas, kylling og bokhvete. En smakfull hverdagsmiddag på bare 20 minutter!
Er du glad i risotto?
Vi utfordrer deg uansett til å prøve en ny vri basert på bokhvete - litt mer smak og krunsj med denne varianten.
Bokhveteotto med kantareller, dette må du bare prøve! Hel bokhvete kan brukes på samme måte som du ville brukt risotto. Bokhvete har en mild nøtteaktig smak som passer helt utmerket til denne retten.
Du kjenner igjend en følelsen når du er på handletur og ser fristende alternativer til litt ekstra kos men så er det selvsagt ikke glutenfritt.
Denne gangen var det Pinsa. De dukker stadig opp men denne gangen tenkte jeg at "hallo, det kan vi jo få til!" glutenfritt så klart! : )
Og - det ble kjempegodt! Brukte favoritten Focaccia miks.
Sommerpai med squash, purre og blåmuggost. Den er enkel og rask å lage, og smaker fantastisk!
Vi serverte paien ved siden av en sommerlig salat med pære og valnøtter, og en enkel dressing av olivenolje, sitronsaft, honning, Dijon sennep og litt salt og pepper.
Og til de av dere som leter etter vår Paibunn miks så er den til salgs i butikker som Coop Obs, Mega og Extra, Kolibri Kolonial og Allergikost.no I tillegg til vår egen nettbutikk da :)
Glutenfrie myke brioche burgerbrød bakt på den populære tangzhong-metoden, som gir ekstra luftig og saftig bakst.
Disse smaker helt fantastisk til burgere. Lag disse neste gang du skal spise burger, det blir garantert en favoritt!
Gnocchi av søtpotet med brunet salviesmør er en klassiker og utrolig godt! Server det som en middagsrett, eller gjør som italienerne og spis det som forrett.
Gnocchi er enkelt å lage, og med søtpotet blir dette en litt sunnere pastarett.
Gulrot og appelsin er nydelig sammen, og denne fargerike suppen er til å bli glad av! En kremet suppe av gode råvarer som er perfekt som en liten forrett eller som hovedrett med rundstykker til.
Eltefrie surdeigsrundstykker er enkle å lage når du først har en aktiv surdeigsstarter. Disse rundstykkene er både smakfulle, luftige og saftige. Lag deigen på kvelden og bak ut på morgenen eller la deigen fermentere mens du er på jobb og bak ut på kvelden. Enklere blir det ikke!
Flere av dere er store fan av vårt Kikertmel.
Og ikke uten grunn : ) supert til så mye, men at vi også kunne bake et brød kun av kikertmel, uten gjær ble en ny og positiv opplevelse.
Se bare her:
Saftige og smakfulle selleriburgere eller “falafel” med sellerirot, sorte bønner, gulrot, potet og fem glutenfrie melsorter. Glutenfrie melsorter er ofte best i kombinasjon med andre glutenfrie melsorter for best mulig smak og konsistens. Her er det mye fiber og proteiner, slik at disse holder deg mett lenge.
En ny favoritt!
Prøv dette smakfulle olivenbrødet sammen med pisket kryddersmør eller aioli. Perfekt ved siden av supper og salat, men like godt alene.
Når grønnsaksesongen er på sitt beste er det bare å la se friste. Disse frittersene smaker riktignok godt hele året - bare prøv :)
“Back to school” pizzasnurrer, for en super start på skolen!
Passer også perfekt til å ha med seg som niste eller til å ha med seg på tur, som helgekos eller i barneselskap. Pizzasnurrene smaker helt nydelig rykende ferske rett fra ovnen. De kan også fint fryses ned, så lag gjerne en dobbel porsjon. Legg den med i matpakken rett fra fryseren, den er tint til lunsj.
Bak smakfulle horn med pepperoni og mozzarella. Herlig å servere rykende ferske rett fra ovnen. Pizzahorn er supert til både matpakke og turmat (de kan varmes på bålet), lett å ta med seg og smaker alltid godt. Lag gjerne en dobbel porsjon og frys ned.
Hva med å lage dine egne tortillas, som her fra boka «Et glutenfritt kjøkken»? Disse kan du overraske med til den vanlige tacokvelden eller du kan fylle de med godsaker å ha med på dagens utflukt?
Finn frem kreativiteten og lag en dekorativ blomsterfocaccia i sommer. En fryd for øyet og smaker ekstra godt! Dekorer focacciaen med grønnsaker, urter, oliven, krydder eller frø. Kun fantasien setter grenser.
Smakfullt tilbehør til grillmat, spekemat, supper og lignende og perfekt på tapasbordet.
Når våren kommer med alt som spirer og gror så gjelder det å nyte det naturen har å by på, som for eksempel ramsløk. Ramsløk er ikke like lett å få tak i og nå viser det seg at den økende interessen rundt denne har gjort at den ble rødlistet i 2021. Bama har salg av ramsløk.
Ramsløk er en viltvoksende plante med to brede avlange blader, stjerneformede, hvite blomster i skjerm og en smal løk under jorden. Alle deler av planten er spiselig og inneholder løkoljer som gir den karakteristiske løklukten.
Nå har jeg kjøpt en bunt i butikken og laget denne deilige ramsløkfletten i tillegg til at jeg laget litt ramsløk pure som jeg testet på pizzabunn stekt på pizzagrill - begge deler helt nydelig.
Her får du opskrift på ramsløksflette - perfekt tilbehør til sommerens grillmat, en deilig salat eller suppe.
Baba ganoush, en nydelig libanesisk auberginedip. Passer perfekt som tilbehør til alt av sommerens grillmat eller som dipp sammen med godt brød, knekkebrød eller vår favoritt Crackers Sesam laget med surdeig, havsalt og sesamfrø.
Her snakker vi skikkelig snadderrett. Perfekt tilbehør til sommermaten eller rett og slett om du bare blir fristet :)
Focaccia miksen er en suveren favoritt også her.
Litt omstendelig prosess men så verdt det.
Nå som årets grilldag er her og sommeren er på gang med alt den inneholder av utflukter, avslutninger, sammenkomster og lange lyse dager er det på sin plass å dele oppskriften på disse deilige snurrene fylt med ricotta, spinat og et dryss parmesan.
Supergode som tilbehør!
I dag kan vi friste med en deilig Galette med chevre, rødbeter og hasselnøtter - en enkel og rustikk pai full av smak. Prøv den du også!
Paibunnen kan lages med eller uten egg.
Lag gjerne en ruccolasalat med balsamicodressing som tilbehør.
Hva med å planlegge enkelte middager som gjør en hektisk hverdag både mer nærings- og innholdsrik? Her deler vi en fresh og smakfull tomatsuppe med grove baguetter som tilbehør.
Hva med å friste gjengen med nybakte rundstykker til kvelds? Eller som tilbehør til dagens middag? Oppskriften på plantebasert smørepålegg er også verdt å prøve. Alt tilberedt av vår dyktige ambassadør Rebecca.
En fresh, nydelig tomatsaus som det perfekte tilbehør til hjemmelaget glutenfri pasta!
La oss snakke om PASTA!
Det er sjelden vår familie jubler over pastarettene vi har laget basert på kjøp av ferdig tørket pasta så derfor velges det veldig ofte noe annet til middag. Noe annet som er mer mettende, og så må jeg innrømme også mer næringsrikt. Men nå er stemningen noe ganske annet...
Etter å ha blitt kjent med Rebecca, vår nye ambassadør for Det Glutenfrie Verksted, og fått vært med på hennes løsning til hjemmelaget pasta er vi solgt. Denne oppskriften er helt super - og derfor deles den med deg i dag med håp om inspirasjon til hjemmelaget pasta også hjemme hos deg.
Glutenfri så klart!
Hvorfor ikke starte uken med denne freshe oppskriften?
Perfekt snack uansett hvilken ukedag det er : )
Pai smaker jo like godt til lunsj, middag og kvelds og denne er intet unntak. Vi har et uttall varianter på pai men idag har vi laget en som er fylt med søtpotet og feta etter inspirasjon av Lise Finckenhagen.
Litt smartere og veldig, veldig godt som jo er det aller, aller viktigste. I tillegg til å være glutenfritt, så klart!
Sprø skorpe og myyyk innside! Disse ble helt fantastisk gode - enkelt var det også. Se bare her!
En av de vanligste tilbehørene til Thanksgiving er maisbrød. Denne oppskriften gir deg et luftig og lett brød med søt smak som passer perfekt til kalkunen om du planlegger å feire. Helt glutenfritt såklart!
Vi anbefaler deg egentlig å prøve deg på dette brødet uansett anledning.
En rett vi ofte savner, men som vi har funnet ut er overraskende enkelt å lage er jo glutenfri fiskegrateng. Ganske så sunt og godt og helt klart barnas favoritt.
Prøv denne!
En digg pizza som er glutenfri med tykk, luftig bunn - skikkelig digg! Prøv denne!
Har du noen gang prøvd å bruke potet når du baker focaccia? Du bør virkelig prøve det. Vi hentet inspirasjon fra flinkeste Ina som driver @matpaabordet og hennes bok «potetkokeboka»!
Hvis du ikke helt vet hva du skal lage til middag i dag så lag dette! Super enkelt og skikkelig godt!
De fleste av oss digger jo både taco og toast så hvorfor ikke slå disse to sammen!?
Ofte blir det rester og her får du et smart tips til bruk av risrester, nemlig risvafler! : )
Høstpai med smørstekte kantareller!
Altså denne sesongen er bare magisk. Det er så mange spiselige ting du kan plukke i naturen som løfter maten til nye høyder!
Har du funnet et hemmelig sted å plukke kantareller kanskje?
Vi kjenner høsten i luften hver morgen nå og syns derfor det passet seg godt å dele oppskrift på en deilig pai:
Chicken nuggets med gressløkdipp! Glutenfrie så klart!
Noe så digg, enkelt og smakfullt! Perfekt både til middag, lunsj, forrett, apetizer eller snack. Og ikke minst perfekt å ha med til festbord som for eksempel 17. mai buffet.
Ikke la navnet på miksene våre begrense deg, her har nemlig Focaccia miksen blitt til hjemmelaget ravioli fylt med spinat, spekeskinke og ricotta.
For en smakfull, artig vri å lage med vår Focaccia miks, denne må du bare prøve! Perfekt tilbehør til tapas, suppe, gryte eller til en deilig salat.
Her gir jeg deg oppskriften fra boka "Et glutenfritt kjøkken" og har du ikke laget sylta rødløk tidligere så må jeg be deg om gi det et forsøk nå. Så enkelt og så utrolig godt - og passer jo nesten til alt : )
En fristende grønn løsning både til middag og lunsj. Disse er skikkelig gode bare å momse på, eller ha det sammen med en salat eller i en wraps.
Prøv også med syltet rødløk til - og den finner du oppskriften til via denne linken.
Vi vet at nistebrød miksen er en stor favoritt blant mange av dere! Har du prøvd å bake noe annet med denne enn polarbrød/ nistebrød? Hvis ikke burde det helt klart være en ting du tester ut.
Oppskriften er ganske så enkelt - se bare her:
Grønt er skjønt - for kropp og sjel :) Og disse pannekakene bidrar til begge deler.
Oppskriften er hentet fra boka "Et glutenfritt kjøkken"
Siste hånd på verket, prikken over i'en, en god saus til julemiddagen som alle kan nyte.
Et skikkelig fristende brød - prøv det!
En morsom, og veldig god, måte å servere gjestene et litt annerledes brød på. Perfekt tilbehør til supper, tapas, grillmat, salater.
Hvorfor ikke prøve deg på hjemmelagede fiskepinner? Denne oppskrfiten er hvertfall ganske så enkel og lykkes med og tipper jeg rett så vil du lage disse opptil flere ganger : )
Sommer, sol, grilling og litt latere dager?
Bak pizza på grillen - innkjøp av pizzastein har vist seg å være gull verdt, og har gitt mange muligheter. Sjekk denne enkle løsningen på pizza!
Sett deigen i kveld og overrask deg selv og resten av gjengen med de diggeste focacciabollene fylt med pesto og revet Västerbotenost.
Du kan selvsagt lage deigen i dag og bake som vanlig, men eltefritt er jo en perfekt løsning og alternativ.
Det er alltid noen som savner glutenfrie hamburgerbrød eller pølsebrød.
Her har jeg gjort det enkelt for deg med en oppskrift som fungerer til begge deler : ).
Oppskriften og bildene er hentet fra boka "Et glutenfritt kjøkken".
Loff med smak av sitron og dill - perfekt tilbehør til sommerens skalldyr, tapas eller grillings. Bare prøv - skikkelig godt!
Noe så enkelt og så godt! Sett deigen i kveld, eller i morgen tidlig og bak det herligste brytebrødet til dagens middag, kvelds, frokost, sen lunsj eller ta med på dagens piknik.
Glutenfrie muffins fylt med smeltet ost som smaker digg alene, med litt pesto eller som tilbehør til annen småmat.
Smaker aller best når de er nybakte, og fortsatt litt varme, men gjør seg også godt i lunsjboksen. Helt klart verdt en bakst, eller to.
Du trenger:
Dette gjør du:
Avkjøles lett før du nyter med for eksempel hjemmelaget pesto? Oppskriften på den finner du her
Jeg er kanskje i overkant glad i rotfrukter og denne varianten er virkelig en herlig variant – passer godt til kylling eller kjøtt, eller som den er, rett og slett. Inspirasjon til denne fant jeg på meny.no.
Dette trenger du:
Dette gjør du:
Serveres varm, alene eller med det du synes passer til. Gled deg! God fornøyelse!
Hjemmelaget tomatsuppe er noe helt annet enn pose-suppe – enkelt er det også! Lag denne som en liten forrett, lunsj eller middag. Om du lager den til middag bør du legge i noen kyllingbiter slik at den metter og varer litt lenger.
Dette trenger du:
Dette gjør du:
Som tilbehør smaker det veldig godt med fiberbrødet. Denne miksen er sååå enkel å tilberede da det eneste du trenger for å bake dette brødet er:
Dette er en enkelt, smakfull og herlig smårett. Riktig god fornøyelse!
Så lurt og så enkelt å lage. Jeg har her mikset rester av Focaccia og Fiberbrødet bakt av miksene fra Det Glutenfrie Verksted. Ellers bruker du det du har av glutenfrie brødrester, og gjerne da litt tørt brød.
Dette trenger du:
Dette gjør du:
Kjempegodt å ha stående i en skål på kjøkkenbenken eller bruke det med en gang til en cæsar salat eller lignende. Holder seg 2-3 dager. Kos deg!
Denne våren plantet jeg flere typer tomatplanter og nå bugner det av cherrytomater, perletomater og plommetomater i kjøkkenhagen – lykke! <3 Fantastisk å kunne plukke sine egne tomater, men samtidig en utfordring med å få spist opp alle så da gjaldt det å finne på noe lurt – i dag ble det tomatpai som ble servert til lunsj med frisk salat og hjemmelaget focaccia. Oppskriften kan helt klart anbefales og her kommer den.
Dette trenger du:
Dette gjør du:
Serveres smålun sammen med frisk salat og gjerne en nybakt focaccia (her finner du fremgangsmåten til «verdens beste» glutenfrie focaccia). Kos deg!
Varmen gjør noe med oss, det er helt klart. Tempoet roer seg, matlysten kanskje ikke helt på topp og da er det veldig greit med noe enkelt, smakfullt og godt. Som denne pai varianten for eksempel. Kan spises alene, som tilbehør, til middag eller lunsj, på brygga eller på hytta eller akkurat der du er nå Og har du reist på sommerferie og er et sted hvor det ikke er en pai form å oppdrive så har du løsningen her!
Dette trenger du:
Dette gjør du:
God fornøyelse!
Pai kan varieres i nesten det uendelige. I tillegg er det en fin måte å rydde litt opp i kjøleskapet på Denne gangen fikk jeg lyst til å prøve med røkt ørret – og det ble så godt at den oppskriften må deles.
Dette trenger du til paibunn:
Dette trenger du til fyll:
Dette gjør du:
Serveres med en frisk og grønn salt! Dette er en skikkelig god sommerpai! God fornøyelse! <3
Har du Pai miksen kan du i prinsippet bruke det du ønsker av fyll til den. Denne har jeg fylt med spinat som er full av gode næringsstoffer, og en fin ingrediens å benytte. I tillegg til litt løk for eksempel. Under ser du basis oppskrift for fyll og så er det i prinsippet opp til deg hva du fyller den med av smak. Lykke til og send meg gjerne din favoritt oppskrift på Pai så kan vi kanskje dele den her?
Dette trenger du til paibunn:
Dette trenger du til fyll:
Dette gjør du:
Lykke til med din favoritt pai og god fornøyelse!
Denne har jeg lånt av Julianne Lyngstad, Godt for magen, og er verdt å teste ut også for deg som går på LavFODMAP.
Dette trenger du:
Dette gjør du:
Nammmm sier nå bare jeg
Følg bloggen til Julianne Lyngstad for flere lavFODMAP- tips og oppskrifter – trykk her.
Denne kombinasjonen er veldig enkel å tilberede og utrolig smakfull! Fargerik og skikkelig høst mat. Start med å mikse deigen til Focaccia – følg fremgangsmåten på baksiden av Focaccia miks posen så slipper jeg å gjenta den her;).
La deigen stå til heving mens du kutter opp ingrediensene til suppa.
Dette trenger du av ingredienser:
Til gulrotsuppe:
Dette gjør du:
Oppskriften er også delt i magasinet Farge no5 Høst 2016.
God fornøyelse!
Dette er enkelt!
Dette trenger du:
Dette gjør du:
Har du tid kan du i mellomtiden lage hjemmelagede burgere også – putt i det du har av urter, litt chili og hvitløk og stek mens du venter på nystekte og fristende hamburgerbrød.
Grønt er skjønt, og pesto lager du veldig enkelt selv! Passer nesten til alt også tenker jeg.
Dette trenger du:
Dette gjør du:
Har du lyst på glutenfrie pestosnurrer så kan du prøve deg på denne oppskriften. God fornøyelse!
Har du allerede testet Falafel miksen? Da håper jeg du også vil prøve ut denne varianten på hummus. Oppskriften finner du også på Falafel miks posen. Krever litt forberedelser, men du verden det er verdt det når den er ferdig.
Dette trenger du:
Dette gjør du:
Så enkelt lager du egen tahini:
Her har du en enkel løsning til digge pizzasnurrer som er supre å ta med på skoleavslutninger, i matpakken, på tur, eller til kveld.
Dette trenger du:
Dette gjør du:
Riktig god fornøyelse!
Å bli invitert på lunsj er litt hverdagslykke, og hvertfall når vertinnen byr på hjemmelaget pai laget med Pai bunn miksen min :)
En helt ny variant var det også som helt klart er verdt å dele med dere.
Pai smaker også både til lunsj og middag.
Dette trenger du til paibunnen:
Dette trenger du til fyllet:
Til pynt:
Dette gjør du:
God fornøyelse! :)
Hvorfor ikke bake lomper selv og sørge for at måltidet blir komplett?
Jeg tipper flere av dere har endt opp med løsningen som jeg har gjort når det serveres pølser. Joda det går fint det, pølser uten lompe. Men nå har jeg eksperimentert litt og funnet ut at det faktisk funker å lage lomper selv. En enkel oppskrift som selvfølgelig er best når de er ferske. Helt klart verdt en bakst!
De du ikke spiser opp fryser du ned enkelt med matpapir imellom.
Dette trenger du til glutenfrie lomper (ca 8-10 stk):
Dette gjør du:
Finn så frem pølser, alt det gode tilbehøret og nyt!
Disse lompene kan du selvfølgelig bruke til mye annet godt også - det beste er at de er glutenfrie og kan spises av alle ;)
God fornøyelse! :)
Bokhvetemel fra Det Glutenfrie Verksted finner du hos Meny, Kiwi, allergikost.no og her
Savner du sprø, gode flatbrød? Her får du en enkel, og nesten litt morsom oppskrift.
Krumkakejernet kan brukes til flere ting enn krumkaker til jul!
Disse gjør det lille ekstra som tilbehør eller bare nytes som de er med litt godt smør på.
Blinis er den perfekte foretten, helt enkelt.
Disse kan du fint lage i forveien, putte i fryseren og ta opp kort til før gjestene kommer - eller før familien kommer hjem hvis du vil overraske med en liten appetizer før mandagsmiddagen : ).
Denne oppskriften og bilde er hentet fra boka "Et glutenfritt kjøkken". Foto av Line Dammen.
Snakk om energiboost ;) - pannekaker tilsatt frisk spinat. Grønt, fresht og ganske så godt!
Dette trenger du til 9-10 pannekaker:
Dette gjør du:
Finn frem det du måtte ønske å tilbehør. Jeg syntes det ble en skikkelig god kombinasjon med sprøstekt parmaskine og chorizopølse, revet parmesan, litt sennep, urter og litt salat. Bare til å rulle sammen å nyte fortløpende.
Morsom farge og mange gode smaker - og har du småtasser i huset så kommer du vel ikke unna historien om Skippern... ;)
God fornøyelse!
Dette er en morsom og enkel variant til helgekosen, når du får gjester eller om du bare vil krype opp i sofa'n med noe godt! Bruker du min pizzabunn miks så kan også alle nyte disse.
Dette trenger du:
Pizzafyll/ topping:
Dette gjør du:
Riktig god fornøyelse!
Er du glad i pai? Og pannekaker?
Tenker du at å lage en egen glutenfri paibunn er litt for krevende eller stressende? Da har jeg løsningen til deg her!
Stek opp "en haug" bokhvetepannekaker og bruk noen av disse som bunn - resten blir til en deilig dessert)
Hjelp! Tom for Pizzabunn miksen, men med Focaccia miks i hus var det en enkle løsning på gutta's middagsforslag;
Calzone! :)
Dette trenger du til ca 8 calzoner:
Ingredienser til fyll:
Dette gjør du:
Riktig god fornøyelse!
Focaccia miksen finner du i butikker som Coop Obs, Mega og Extra, Kolibri Kolonial Ullevål Hageby, Røtter St.hanshaugen Oslo, Jacobs på Holtet og allergikost.no.
Skikkelig digge nan-brød!
Nan brød blir fort et stort savn når du må leve glutenfritt, men nå har vi løst det for deg.
Disse nan-brødene ble skikkelig gode og det beste er at man kan fryse de ned og få ferske nan-brød hver gang man ønsker det.
En liten forrett, eller snacks som alle kan spise!!
Skikkelig digg er det også! ;) 2 pk Brødskiver gjør denne glutenfri på 1-2-3.
Du trenger til ca 4 pers forrett:
Dette gjør du:
Så enkelt, og så utrolig godt! <3
God fornøyelse!
Produktinfo:
2 pk brødskiver glutenfri på 1-2-3 er i tillegg lavFODMAP for deg som trenger det.Du finner den i Meny, og de store Kiwi, i tillegg til COOP Obs, Mega og Ekstra fra uke 8 2019.