mini pizza

Mini pizza

Hvis du ikke helt vet hva du skal lage til middag i dag så lag dette! Super enkelt og skikkelig godt!

Du trenger:

  • 1 pose pizzabunn fra @detglutenfrieverksted
  • 2,5 dl lunkent vann
  • 2 ss olje

Fyll:

  • 6 poteter
  • 1 beger Creme fraiche
  • Litt urter og salt
  • Sjampinjong
  • Revet mozzarella
  • Ruccola
  • Granateplekjerner

Dette gjør du:

1. Sett ovnen på 200 grader varmluft

2. Ha pizzamiks, vann og olje i bakebollen og miks i kjøkkenmaskinen i 5 minutter til deigen er glatt.

3. Ha litt olje på hendene og form små pizzaer av deigen, ca 1 ss med deig pr bunn. Dekk stekebrettet med et bakepapir og legg pizza'ne over på dette.

4. Bland sammen Creme Fraiche, urter, litt salt og smør dette så utover hver bunn. Skjær sjampinjong i skiver og lag tynne tynne skiver av poteten. Bruk gjerne mandolin eller en ostehøvel til dette

5. Ha mozzarella, potet og sopp på hver pizza og stek i 10 minutter midt i ovnen.

6. Dryss over fersk ruccola og litt granateplekjerner til slutt og voila, du har herlig mini-høstpizza til deg selv og hele familien.

 

TIPS: om det blir for mye å lage pizza med hele deigen så kan du legge den i plast i kjøleskapet ett døgn, eller du kan fryse ned resten og ta opp ved en senere anledning

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha