18/09/2023 av Det Glutenfrie Verksted 1 Kommentar
Monicas Superbrød
Monicas Superbrød er også et resultat av forskning, og er et brød som både smaker godt og er enkelt å tilberede.
Du tilsetter kun vann, gjær og litt honning. Her har vi gode råvarer som blant annet bokhvete og quinoa, som ikke bare gir deg påfyll, men smart påfyll.
I tillegg holder det deg mett litt lenger med hele 91 % fullkorn.
Miksen er i tillegg økologisk, og selvsagt nøkkelhullmerket.
Monicas Superbrød er også lavFODMAP med en mengdebegrensning på 150 gram tørrvare som igjen tilsvarer 1/3 av ferdig bakt brød :)
Ingredienser:
fullkorn bokhveteflak*, glutenfrie havregryn*, glutenfritt fullkorn havremel*, fullkorn quinoamel*, glutenfri havrekli*, sesam*, malte golden linfrø*, golden linfrø*, bokhvetesurdeispulver*(bokhvetemel), chia (Salvia hispanica) frø*, malte psylliumskall*, fortykner: guargum, salt.
Kan inneholde spor av lupiner, nøtter, sennep og soya.
NÆRINGSBEREGNING (PR 100G MIKS)/ PR 100G BAKEMIKS:
Energi 1612 kJ/384 kcal
Fett 11,3g
Mettet fett 1,6g
Karbohydrater 51g
Sukkerarter 1,1g
Fiber 12g
Protein 13,8g
Salt 1,196g
NÆRINGSBEREGNING PR 100G FERDIG BAKST (inkl 10 honning, gjær og vann:
Energi 794 kJ/189 kcal
Fett 5,31g
Mettet fett 0,77g
Karbohydrater 25,33g
Sukkerarter 1,37g
Fiber 5,85g
Protein 6,91g
Salt 0,57g
Kommentarer
16/05/2024 av Irene Russøy
Hei! Er soooo glad du lager produkter no utan ris og rismjøl! Supert! Har nett bestilt meg ei ladning, gleder meg til å prøve ut! God 17 mai og pinsehelg!
Skriv en kommentar