20/09/2023 av Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
Monicas Superbrød Oppskrift
Dette brødet er et av resultatene fra samarbeide med forskning og dette brødet er et brød med innhold. Enkelt å tilerede, god på smak i tillegg til at det holder deg mett litt lenger med hele 91% fullkorn.
Du trenger:
- 1 pose Monicas Superbrød
- 5 gram tørrgjær
- 1 ss (10 gram) honning
- 475 ml vann
Dette gjør du:
Ha lunkent vann i en bakebolle og løs opp honningen før du tilsetter bakemiks og tørrgjær.
Bland godt i en kjøkkenmaskin, bruk k-spaden for best resultat. (Du kan blande for hånd også). Blandes godt.
Smør en brødform str 25 cm eller kle den med bakepapir og ha i deigen. La brødet heve på et lunt sted i ca 50 min. Har du ikke brødform så kan du forme brødet direkte på bakepapiret og steke uten form.
Etter ca 25 min setter du ovnen på 220 C
Etter endt heving plasserer du brødet i ovnen og steker i ca 50 min.
Ta brødet ut av brødformen og la det avkjøles helt før du skjærer i det.
God fornøyelse!
Kommentarer
Skriv en kommentar