Nistebrød

På lager

kr 43,00

Glutenfrie polarbrød er det mange av dere som har etterspurt. Polarbrød som er enkle å bake, smakfulle og uten for mye rariteter i seg. Etter en god del runder med ulike ingredienser og blandingsforhold ble Nistebrød miksen en realitet.

Superenkle å bake, og ferdige Nistebrød på 30 min. Perfekt til nistemat, frokost, lunsj, på vei til trening, etter trening, topptur, sopptur (eller helt på bærtur).


Pst, jeg kan ikke kalle det polarbrød da det er beskyttet varemerke, men Nistebrød er jo like dekkende det? Enig?


ØKOLOGISK GLUTENFRI MIKS
Følg fremgangsmåten på posen og ha alt klart innen du startet. Du trenger ikke kjøkkenmaskin for å få disse til, men det gjør ofte resultatet litt bedre. Deigen er enkle å jobbe med og du kan fint bruke hendene til å forme boller som du igjen klemmer flate. 


NISTEBRØDMIKSEN KAN OGSÅ BLI TIL BRØD
Ønsker du et velsmakende brød istedet så sjekk under Mine Oppskrifter/ Gjærbakst hvor jeg baker brød med utgangspunkt i denne miksen. 


NØKKELHULL
Det er et kvalitetstegn å kunne merke miksen med nøkkelhull - det gir en indikasjon på at denne miksen inneholder fiber, lite salt og/ eller sukker.


INGREDIENSER:
Sammalt glutenfri havregryn*, rismel*, sammalt havremel*, malte golden linfrø*, maismel*, bokhvete surdeigspulver* (bokhvete mel*, quinoamel*, startkultur), malte psylliumskall*, havsalt, kokosblomstsukker*.


*Fra sertifisert økologisk jordbruk.


NÆRINGSBEREGNING (PR 100G MIKS)/ PR 100G BAKEMIKS
Energi 1559 kJ/370 kcal
Fett 6,1 g
Mettet fett 0,9 g
Karbohydrater 63 g
Sukkerarter 1,5 g
Fiber 8,3 g
Protein 11,1 g
Salt 1,3g


NÆRINGSBEREGNING PR 100G FERDIG BAKST
Energi 1108kJ/ 263 kcal
Fett 6,2 g
herav Mettet fett 2,0 g
Karbohydrater 41,4 g
herav Sukkerarter 1,0 g
Fiber 5,5 g
Protein 7,7 g
Salt 0,878 g