Bokhvete boil-in-bag

Bokhvete boil-in-bag

Visste du at Bokhvete regnes som en av de mest nyttige matvekstene på jorden og i tillegg er naturlig glutenfritt?

Bokhvete er rik på fiber, protein, mineraler og vitaminer. Hel bokhvete er et veldig godt og sunnere alternativ til ris og pasta.

Bokhvete boil-in-bag tilberedes på samme måte som ris. Kok opp vann, ha i litt salt, legg i ønsket antall poser og kok i ca 15 min. La renne av seg i et dørslag. Server og nyt.

Smaker godt som tilbehør til middag, i grøt og salater. Eller lag dine egne vegetarburgere!

Flere oppskrifter og tips på detglutenfrieverksted.no/mine-oppskrifter

 

 

 

Ingredienser: hel bokhvete

 

Næringsinnhold pr 100g:

Energi 1409 kJ(334 kcal)

Fett 3 g

hvorav Metter fett 0,7g

Karbohydrater 57,6g

hvorav Sukkerarter 0,95g

Kostfiber 11,6g

Protein 13,3g

Salt 0,0g

 

Bokhvete boil-in-bag produseres ved at hel bokhvete først skylles og vaskes etterfulgt av damping på 130 °C i ca 20 min, ristes, slipes, siktes og til slutt pakkes.

Vi har også valgt å pakke vår Bokhvete i porsjonspakninger a 100 gram per pose for å gjøre det enklere for deg å tilberede riktig mengde, og på den måten både redusere matsvinn men også sikre holdbarheten. Porsjonspakkene er pakket i resirkulert plast. Vi har foreløpig ikke funnet noe anett materiale å pakke i som bevarer produktet basert på tilberedelsemåte.  

 

Bokhvete boil-in-bag finner du i butikker som Jacobs på Holtet, Kolibri Kolonial Ullevål Hageby, Meny, Spar, Coop Obs, Mega og Extra i tillegg til nettbutikken allergikost.no og vår egen nettbutikk 

 

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha