08/09/2024 av Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
Bokhvete boil-in-bag
Visste du at Bokhvete regnes som en av de mest nyttige matvekstene på jorden og i tillegg er naturlig glutenfritt?
Bokhvete er rik på fiber, protein, mineraler og vitaminer. Hel bokhvete er et veldig godt og sunnere alternativ til ris og pasta.
Bokhvete boil-in-bag tilberedes på samme måte som ris. Kok opp vann, ha i litt salt, legg i ønsket antall poser og kok i ca 15 min. La renne av seg i et dørslag. Server og nyt.
Smaker godt som tilbehør til middag, i grøt og salater. Eller lag dine egne vegetarburgere!
Flere oppskrifter og tips på detglutenfrieverksted.no/mine-oppskrifter
Ingredienser: hel bokhvete
Næringsinnhold pr 100g:
Energi 1409 kJ(334 kcal)
Fett 3 g
hvorav Metter fett 0,7g
Karbohydrater 57,6g
hvorav Sukkerarter 0,95g
Kostfiber 11,6g
Protein 13,3g
Salt 0,0g
Bokhvete boil-in-bag produseres ved at hel bokhvete først skylles og vaskes etterfulgt av damping på 130 °C i ca 20 min, ristes, slipes, siktes og til slutt pakkes.
Vi har også valgt å pakke vår Bokhvete i porsjonspakninger a 100 gram per pose for å gjøre det enklere for deg å tilberede riktig mengde, og på den måten både redusere matsvinn men også sikre holdbarheten. Porsjonspakkene er pakket i resirkulert plast. Vi har foreløpig ikke funnet noe anett materiale å pakke i som bevarer produktet basert på tilberedelsemåte.
Bokhvete boil-in-bag finner du i butikker som Jacobs på Holtet, Kolibri Kolonial Ullevål Hageby, Meny, Spar, Coop Obs, Mega og Extra i tillegg til nettbutikken allergikost.no og vår egen nettbutikk
Kommentarer
Skriv en kommentar