Bokhvetepannekaker fra "Et glutenfritt kjøkken"

Pannekaker laget av bokhvete som alle kan spise. Disse smaker like godt til middag som til dessert. Om du venter mange på besøk dobler du enkelt oppskriften.

 

Du trenger (8-10 stk):

  • 2 egg
  • 1ts salt
  • 1,5 dl vann
  • 5 dl melk/ plantebasert
  • 300 gram Bokhvetemel
  • 2 ss olje
  • litt smør eller olje til steking

 

Dette gjør du:

Pisk eggene med salt og vann. Tilsett melk/ plantebasert og bland inn bokhvetemelet. Rør så inn oljen lett til slutt.

La røra stå og svelle ca 30 min før du smelter litt smør/ olje i stekepannen, heller i røre og steker. 

Disse pannekakene serverte vi til dessert med oppskåret banan og fersken, hakkete nøtter og litt honning dryppet over. 

Fantastisk deilig! 

Oppskrift og bilde fra boka "Et  glutenfritt kjøkken"

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha