Brødmuffins med sjokolade

Muffins med 100% fullkorn og 100% smak!

Disse er saftige og næringsrike og passer utmerket til helgefrokosten med godt smør til.

Perfekt å ta med seg på tur også. En litt annerledes muffins du bare må prøve! Og vi rett og slett elsker alle mulighetene denne miksen gir oss.

Du kan enkelt doble oppskriften for å få 12 muffins!

 

Brødmuffins med sjokolade (6 stk):

 

Topping:

  • 10 g mandler, hakket
  • 5 g gresskarkjerner, hakket


Dette gjør du:

1. Ha alle ingrediensene i en bakebolle og bland deigen godt sammen. Dekk til bakebollen og la deigen heve i kjøleskapet i 8-14 timer. 

2. Ta bollen ut av kjøleskapet og bland deigen lett sammen. Smør 6 muffinsformer med litt smør eller olje. Fyll deigen i formene ved hjelp av to spiseskjeer (ca. 85 g per muffins). 

3. La muffinsene heve lunt og tildekket i 1 time. 

4. Sett ovnen på 210°C. Dryss muffinsene med hakkede mandler og gresskarkjerner.

5. Stek muffinsene i 10 minutter. Skru ned til 190°C og stek muffinsene i 15 minutter til. 

7. Avkjøl på en rist. Nyt! 


Oppskriften er inspirert av Maison Mat & Vin. 

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha