Cookies med revet eple og hasselnøtter

Nydelige cookies med revet eple og hasselnøtter, se bare her!

Du trenger:

  • 180 gram glutenfrie havregryn
  • 60 gram Rismel fullkorn
  • 60 gram glutenfritt Havremel 
  • 100 gram sukker (kan reduseres)
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1/2 ts havsalt
  • 80 gram hasselnøtter, hakket
  • 150 gram mykt smør
  • 1 revet eple (gjerne økologisk slik at du også tar med skallet)
  • 1 ss kanel
  • 1 egg

Dette gjør du:

Bland alt det tørre sammen, tilsett så mykt smør, revet eple, kanel, og egg. Blandes godt sammen.

Kle et stekebrett med bakepapir og form 11-12 runde baller som du så klemmer flate enten med hendene eller ved å bruke baksiden på en spiseskje.

Stekes på 190 C i ca 15 min.

Nytes lett avkjølt, og perfekt å ha med på tur, i matpakken eller bare som dagens lille "treat".

God fornøyelse!

 

 

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha