Cookies med revet sitron og sjokolade

Cookies med revet sitron og sjokolade

Cookie med ny smakskombinajson - så utrolig godt med sitron og sjokolade! 

Nå er sitronene på sitt beste så om du føler for en søt liten treat så prøv denne varianten da vel?

Dette trenger du:

  • 150 gram mykt smør
  • 180 gram havregryn, glutenfrie
  • 75 gram rårørsukker
  • 60 gram Maismel Det Glutenfrie Verksted
  • 60 gram Rismel Fullkorn Det Glutenfrie Verksted
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1/2 ts havsalt
  • 1 økologisk sitron (kjøp økologisk siden du skal bruke skallet og slipper å tenke på sprøytestoffer)
  • 1 neve sjokoladebiter (jeg brukte her Freia Melkesjokoladelinser)
  • 2 egg

Dette gjør du:

  • Sett ovnen på 190 grader
  • Mål opp havregryn, rismel, maismel, vaniljesukker og havsalt og bland
  • Riv skallet av sitronen og tilsett melblandingen 
  • Tilsett mykt smør og egg
  • Skvis halve sitronen i blandingen
  • Bland godt i kjøkkenmaskinen, eller bruk hendene (litt grisete men funker fint om du ikke har kjøkkenmaskin)
  • Bruk en spiseskje til å ta ønsket mengde deig og form med hendene
  • Legges på stekebrett kledd med bakepapir
  • Stekes i 12-15 min, følg med på tiden. 
  • Avvkjøles på rist

Nyyytes! God fornøyelse! :)

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha