Bilde av Monica og Lyngstad

Det Glutenfrie Verksted og Godt for magen

Som sikkert flere av dere vet har jeg helt siden jeg lanserte de første bakemiksene til Det Glutenfrie Verksted fått gode omtaler av Julianne Lyngstad, damen bak hele 3 bøker om sensitiv mage, bloggen Godt for magen i tillegg til at hun har en master i samfunnsernæring og selv har irritabel tarm. Så hun vet hva hun snakker om!!

Jeg har også i løpet av min reise for å utvikle nye, sunnere og mer smakfulle alternativer fått utallige heiarop fra dere som søker lavFODMAP alternativer med nettopp mindre sukker og mer fiber.

Nå har Julianne og jeg/ Det Glutenfrie Verksted gjort dette litt mer formelt og inngått et samarbeide for sammen stå enda sterkere, og gjøre hverdagen din litt enklere til å ta de rette valgene, eller bli inspirert til å gjøre det. 

Ikke minst vil vi inspirere hverandre gjennom å jobbe tettere sammen!

Julianne bruker allerede flere av mine produkter, og jeg vet at hun vil fortsette med å inspirere dere til å gjøre enkle, litt sunnere og helt klart veldig smakfulle valg. Hun har allerede mange oppskrifter og tips på bloggen hennes. Og trenger du enda mer inspirasjon har hun hele 3 bøker du kan velge blandt.

Les mer på henne blogg Lyngstadernaering.no

Vi gleder oss, og håper du gjør det samme! :=)

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha