Et glutenfritt kjøkken

Et glutenfritt kjøkken

Tenk deg tanken; Gyldendal forlag tar kontakt og ønsker å lage en bok med dine oppskrifter og din historie... rett og slett Et glutenfritt kjøkken!

Jeg er stolt, ydmyk og veldig veldig fornøyd med boka som nå er levert til trykkeri og snart er klar for salg. Ark og Norli har allerede tatt inn boka og forhåndssalget er godt i gang.

 

 

Men, det kryr av matbøker - gjør det ikke?

Jeg elsker jo å bla i kokebøker og finner alltid litt ny inspirasjon gjennom det. Det meste finnes jo også på nettet, men det er noe eget med en bok.

Og det å samle mine egen tips og trisk og favoritter blir noe eget, og basert på tilbakemeldinger fra dere så vet jeg at denne vil det bli satt pris på. I tillegg er alle bildene stylet og tatt av dyktige Line Dammen som har vært med på et uttall fine bøker.  

"Boken er full av fantastisk hjemmebakst. Har du lyst til å bake ditt eget brød så finner du oppskrifter på grytebrød, surdeigsbrød og bakst etter tangzhong metoden, i tillegg til vanlig gjærbakst. La de friste av de beste bollene, smuldrekake og saftige formkaker, lekker sjokoladekake og brownies, og ikke minst granola, frokostgrøt og deilige hamburgerbrød. 

Mellom disse to permene får du rett og slett alle oppskriftene du trenger i ditt glutenfrie kjøkken. Jeg har utviklet mesteparten av disse oppskriftene selv og testet dem grundig - slik at du kan oppnå et fristende og velsmakende resultat." 

Forhåndssalget er i gang og du kan allerede nå bestille den hos Ark via denne linken

Lanseringen er 15/3 : )

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha