Fletteboller med bjørnebær og et dryss pekannøtter

Fletteboller med bjørnebær og et dryss pekannøtter

Noen ganger har man bare lyst på noe hjemmebakt og godt. 

Prøv disse flettebollene med bjørnebær og et dryss pekannøtter - vi tror ikke du vil angre :)

• Som grunnoppskrift lager du boller på samme måte som anvist bakpå «Søt Bakemiks» posen. Eller se link her

 

• Bjørnebærsaus lager du ved å mose ca 100 gram bjørnebær og koke lett opp med en teskje sukker.

 

• Kjevle deigen til en lang rektangel, smør på bjørnebærsaus, brett opp på hverandre to ganger og del i små rektangler.

 

• Pensle med egg eller melk og stek på 200 grader i ca 12 min. (Kan variere fra ovn til ovn)

 

Nytes aller best helt ferske

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha