11/10/2019 av Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
Glutenfrie hamburgerbrød
Dette er enkelt!
Dette trenger du:
- 1 pose focaccia miks
Dette gjør du:
- Følg samme fremgangsmåte som for å lage focaccia, men bytt ut andel olje med smør.
- Hev som angitt på pakken.
- Form runde hamburgerbrød og legg de på et bakepapir kledd stekebrett. Synes du deigen er litt klissete bruker du bare litt ekstra mel. Klem de gjerne litt flate mellom hendene.
- La heve i ca 30 min til. Pensle med litt olje eller vann og strø på sesamfrø.
- Stekes på 200 grader i ca 15 min men følg med på tiden da dette varier litt fra ovn til ovn.
Har du tid kan du i mellomtiden lage hjemmelagede burgere også – putt i det du har av urter, litt chili og hvitløk og stek mens du venter på nystekte og fristende hamburgerbrød.
Kommentarer
Skriv en kommentar