Glutenfritt Proteinbrød

Et saftig, godt brød som verken krever heving eller lang tid. Så enkelt, og sååå godt! Helt uten hele korn også : )

 

Du trenger:

  • 500 g cottage cheese
  • 1 ss nøytral olje
  • 4 egg
  • 250 gram Havremel
  • 200 gram havregryn
  • 50 gram Quinoamel
  • 1 ss bakepulver
  • 1 ts salt

 

Dette gjør du:

Sett oven på 175 °C

Kjør cottage cheese, olje og egg sammen til en glatt røre ved hjelp av en stavmikser/ blender. Tilsett så de tørre ingrediensene havremel, havegryn, quionamel, bakepulver og salt  og bland godt sammen. La blandingen svelle i ca 10 min. 

Ha deigen i en smurt brødform, alternativ bruk et bakepapir. 

Stek brødet på nederste rille i ca 60 min.

Avkjøl på rist og nyt! 

 

Brødet holder seg overraskende godt noen dager men er også perfekt å skjære opp i skiver, putte i frysern og ta ut etter behov. 

 

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha