Hirsemel

Hirsemel er et naturlig glutenfritt mel, rik på fiber og med en mild, nøtteaktig smak.

Det kan brukes i både salte og søte retter som brød, rundstykker, kaker og jevning av saus. 

I tillegg er det fullt av gode næringsstoffer – fiber for en god fordøyelse, magnesium og fosfor for sterke muskler og bein, og B-vitaminer som gir kroppen energi.

Hirse er også et bærekraftig valg – en av verdens eldste kornsorter som krever lite vann og tåler et krevende klima.

 

ØKOLOGISK HIRSEMEL

INGREDIENSER: fullkorn hirsemel*

*Fra sertifisert økologisk jordbruk.


NÆRINGSBEREGNING (PR 100G MEL):

Energi: 1491 kJ (353 kcal)
Fett: 3,6g
hvorav mettet fett: 0,8g 
Karbohydrater: 64g
hvorav sukkerarter: 1,3g
Fiber: 13g
Protein: 9,6g
Salt:<0,01g

 

Tips! Oppbevar gjerne Hirsemel i kjøleskap.  

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha