Hverdagsbrød

Hverdagsbrød

Her får du et enkelt tips til et glutenfritt brød som oppleves som et vanlig brød. Her får du også nyttige fiber, og produktet er både nøkkelhullmerket og økologisk i tillegg til sertifisert lavFODMAP. 

Du trenger :

•2 poser Nistebrød miks

•7 dl vann

•1 pose tørrgjær

•30 g smør

• Brødform

•Frø etter ønske til topping

 

Dette gjør du:

1.Bland lunkent vann og gjær sammen i kjøkkenmaskinen.

2. Ha i flytende smør og brødmiksene.

3. Bland det godt, minimum 5 minutter i kjøkkenmaskin.

4. Ha bakepapir i brødformen og ta deigen over i formen. La deigen så heve i minimum 30 minutter.

5. Dypp en skje i vann og glatt overflaten på brødet, strø over ønsket frø og stek midt i ovnen på 200 grader i ca 50 minutter.

6. Avkjøl brødet helt før du skjærer i det.

 

Brødet kan også fint fryses ned, et tips er da å skjære det opp først så du kan ta opp en og en skive etter behov. 

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha