05/05/2025 av Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
Matmuffins med rosmarin og feta til 17. mai lunsjen
Små søte matmuffins som pynter opp til 17. mai lunsjen. Disse krever liten innsats.
Nydelig sammen med diverse tapas og salater. Dekorative er det jo også. mai.
Du trenger (8 store muffins):
- 4 dl Maismel fra Det Glutenfrie Verksted
- 1 dl Bokhvetemel fra Det Glutenfrie Verksted
- 2 ss bakepulver
- 1 ss sukker
- 1 ts salt
- 1 egg
- 2,5 dl naturell yoghurt
- 75 gram smeltet smør
- 100 gram fetaost
- 1/2 potte rosmarin, hakket
Dette gjør du:
Sett ovnen på 175°C
Visp sammen egg, yoghurt og smeltet lett avkjølt smør. Bland så inn alle de tørre ingrediensene. Smuldre fetaosten og bland inn i røra sammen med hakket rosmarin. Blandes godt sammen til en jevn røre.
Smør et muffinsbrett, eller bruk store muffinsformer, og fordel røra i 8 former.
Stekes i ca 20-25 min - ikke stek for lenge da de fort blir tørre.
Ha en fin dag!
Kommentarer
Skriv en kommentar