08/09/2025 av Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
Monicas Ekornbrød
Monicas Ekornbrød
100% fullkorn* er vår nyeste bakemiks som leverer på både innhold, smak og bake-evne!
*relatert til korninnholdet
Superenkel og lykkes med. Blandes kun med vann, lar svelle 2-3 minutter før du former til brød og steker. Mettende, innholdsrikt, sunt og best av alt skikkelig, skikkelig godt!
Inneholder kun rene økologiske råvarer! Uten gjær!
Rik på fiber og Kilde til protein!
Ingredienser:
fullkorn glutenfri havregryn*, frø* (linfrø*, knuste linfrø*, sesamfrø*, solsikkekjerner*, gresskarkjerner*, chiafrø*(Salvia hispanica)), hasselnøttkjerner*, malte psylliumskall*, bergsalt, hirse*
*fra sertifisert økologisk landbruk.
Kan innehold spor av soya, andre nøtter, sennep og lupiner.
NÆRINGSBEREGNING (PR 100G MIKS):
Energi 1880 kJ/451 kcal
Fett 25g
hvorav mettet fett 3g
Karbohydrater 33g
hvorav sukkerarter 1g
Fiber 14g
Protein 17g
Salt 1,6g
NÆRINGSBEREGNING FERDIG BAKT (inkl vann):
Helt brød (850g)
Energi 8460 kJ/2029,5 kcal
Fett 112g
hvorav Mettet fett 13g
Karbohydrater 148g
hvorav Sukkerarter 4g
Fiber 63g
Protein 76g
Salt 7g
Pr 100g brød
Energi 995kJ/239kcal
Fett 13g
hvorav Mettet fett 2g
Karbohydrater 17g
hvorav Sukkerarter 0,5g
Fiber 7g
Protein 9g
Salt 0,85g
Kommentarer
Skriv en kommentar