18/09/2023 av Det Glutenfrie Verksted 1 Kommentar
Monicas Rundstykker
Monicas Rundstykker er et resultat av samarbeide med forskning.
Du blander enkelt med vann, rører rundt og lar blandingen stå noen minutter. Former rundstykker, og steker på 210 C i ca 15 min. Nytes som de er, eller med ditt favorittpålegg, til suppe eller til en salat.
100% fullkorn og 100% smak!
Miksen er i tillegg uten gjær, økologisk, og selvsagt nøkkelhullmerket.
Ingredienser:
Fullkorn glutenfri havregryn*, malte golden linfrø*, solsikkekjerner*, sesam*, malte gresskarkjerner*, gresskarkjerner*, malte psylliumskall*, havsalt.
*) fra sertifisert økologisk jordbbruk.
Kan inneholde spor av lupiner, nøtter, sennep og soya.
NÆRINGSBEREGNING (PR 100G MIKS)/ PR 100G BAKEMIKS:
Energi 1848 kJ/443 kcal
Fett 23g
Mettet fett 3,3g
Karbohydrater 33g
Sukkerarter 0,8g
Fiber 14g
Protein 18g
Salt 1,38g
Kommentarer
21/09/2023 av Monika Kristiansen
Hei. Har så lyst å prøve de nye glutenfri rundstykkene 100% fullkorn ,men finner ikke den blandingen i butikk i oslo. Jeg savner veldig grove rundstykker som grør at jeg ikke blir så fort sulten også. Spiser mye havergryn for da er jeg mett ei god stund. Blir bare så fort helt tom for energi !føler at glutenfritt ikke holder energien oppe så godt. Har cøliaki. Baker det meste selv.
Skriv en kommentar