Monicas Superbrød og Rundstykker - et resultat av forskning

Det er ikke godt nok at maten bare er glutenfri, den må også være sunn og god!

 

Da jeg fikk cøliaki, gikk det ikke lang tid før jeg savnet glutenfrie produkter med god smak og næringsrike ingredienser. Dette ble starten på Det Glutenfrie Verksted.

Det har vært en lærerik reise med mange timer med eksperimentering hjemme på kjøkkenet i tillegg til et spennende samarbeid med forskning.

Dette samarbeidet har vært en drivkraft for å vise at det er mulig å leve både glutenfritt og sunt uten å gå på bekostning av smak og innhold. Glutenfri skal være mer enn bare glutenfritt. For oss er jo mat medisin. 

Nå er studien avsluttet og produktene lanseres i disse dager; Monicas Superbrød og Monicas Rundstykker begge med høyt næringsinnhold, og inneholder mye protein, fiber og fullkorn. 

Artikler fra studien vil deles så fort de er publisert. 

Glutenfri matglede står høyt hos Det Glutenfrie Verksted. Målet vårt er å kunne tilby produkter av høy kvalitet slik at din reise til å finne gode og næringsrike alternativer er enklere enn hva jeg opplevde da jeg selv fikk cøliaki. 

 

Monicas Superbrød og Monicas Rundstykker finner du nå i butikker som Coop Obs, Mega og Extra, Meny og Kolibri Kolonial i tillegg til nettbutikken allergikost.no og vår egen nettbutikk detglutenfrieverksted.no 

 

Se artikkel publisert i Dagligvarehandelen august 2023 

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha