Müsli med chia

Müsli med chia

Den første glutenfrie müsli miksen som kan pryde seg med nøkkelhull merket! Et bevisst valg med fokus på null sukker eller salt tilsatt, og kun naturlige ingredienser som fullkorn havregryn, quinoa, amaranth, bokhvete, linfrø og chia som gir en god proteinkilde og et høyt kostfiberinnhold. Denne leverer helt klart på helsemyndighetenes fokus på mindre sukker og mindre salt.

I tillegg kan denne müsliblandingen brukes på flere måter. Som den er tilsatt melk, yoghurt, cottage cheese, kokosmelk, laktosefritt eller du kan lage din egen kjøleskapsgrøt, eller rett og slett bruke den som base for din egen havregrøt. Uansett en god start på din dag eller avslutning på en annen!

lavFODMAP er den også med en mengdebegrensing på 65 gram pr servering. 

 

INGREDIENSER I GLUTENFRI MÜSLI MED CHIA

Fullkorn glutenfri havregryn*, poppet quinoa, poppet amaranth*, bokhveteflak*, linfrø*, chia (Salvia hispanica) frø* 1,5%, malte linfrø, vanilje*. 

*Fra sertifisert økologisk jordbruk.

NÆRINGSBEREGNING (PR 100G)

Energi 1580kJ (375kcal)

Fett 7,8 g

Mettet fett 1,2 g

Karbohydrater -

Sukkerarter 57,6 g 0,9 g

Fiber 10,2 g

Protein 13,6 g

Salt 0,01 g

0
Feed

Kommentarer

24/02/2022 av Inge Moesgaard

Hej! Stor tak for at have lavet denne ikke bare gluten- og sukkerfrie, men også proteinrige og low FODMAP deklarerede müesli Hvem forhandler den i Danmark? De bedste hilsner Inge Moesgaard

Skriv en kommentar

hCaptcha