Påskevafler

Påskevafler

Vafler smaker godt neste alltid! Ved å tilsette litt appelsinjuice i røra så får du friske påskevafler i en fei.

Dette trenger du til 7-8 vaffelplater:

  • 200 gram glutenfritt mel (jeg bruker produkter fra min "rent mel i posen serie" og plukker ut Rismel fullkorn, Bokhvetemel og gjerne litt Hirseflak)
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ts kardemomme
  • 2 egg
  • 75 gram smør eller rømme (bruk gjerne laktosefrie alternativ)
  • 2 dl appelsinjuice eller saften fra 1 1/2 appelsin

Dette gjør du:

  • Bland egg, appelsinjuice og rømme i en bolle og tilsett det tørre.
  • Blandes godt. La gjerne stå og svelle noen minutter før du steker.
  • Avkjøles lett på rist mens du finner frem «pynt» som for eksempel cottage cheese og friske bær.

Tips: Ønsker du flere vafler dobler du bare oppskriften. 

Perfekt å steke i solveggen mens du venter på påskeharen? Nyt og kos deg!

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha