Pai

Pai

Denne håper jeg vil glede deg like mye som den gleder meg!

KAN BRUKES BÅDE TIL VANLIGE OG SØTE PAIER

Miksen holder til en stor paiform og inneholder stort sett rismel. Enkel å mikse og enkel å bake ut. Fantastisk god som lunsj, til venninnekveld, pokerkveld ;), middag eller rester til morgendagens matpakke. Jeg vil legge ut flere tips og smaksvarianter under fanen Oppskrifter og tips – sjekk ut den eller lag din egen favoritt og del den gjerne med meg.

PAI- OG QUICHE MIKS

Denne miksen inneholder to mikser slik at du kan lage både en vanlig pai/ quiche og en søt pai/ terte. Genialt, eller hva? Denne miksen har lavt saltinnhold som er bra for alle.

SØT PAI- ELLER TERTE

Yippi!! Tilsett 60 gram melis, eller juster mengden etter din smak, og lag en deilig pai fylt med sesongens bær og frukt. Smaker himmelsk!

lavFODMAP sertifisert! Se forslag til oppskrift via denne linken

INGREDIENSER I GLUTENFRI PAI-MIKS

Rismel*, rissirup pulver* havsalt.

*Fra sertifisert økologisk jordbruk.

NÆRINGSBEREGNING (PR 100G MIKS)

Energi 1632 kJ (385 kcal)

Fett 1,5 g

Mettet fett 0,4 g

Karbohydrater 85,0 g

Sukkerarter 2,1 g

Fiber 2,0 g

Protein 7,0 g

Salt

0
Feed

Kommentarer

15/06/2022 av Liv Melbye

Hei! Hvor får jeg kjøpt glutenfri paideig ?

18/04/2023 av Paal Svendsen

Denne esken med glutenfri pai er ikke lenger å oppdrive hos de fleste butikker, har dere sluttet å produsere dette gode produktet?

29/07/2023 av Marianne Koch Knudsen

Kjøper denne paien hver gang jeg ser den, men det er litt for sjelden/for få som fører den. Fortsett å produser den, den er super!

07/09/2023 av Bente

Er den gått ut av produksjon? Finner den ikke i noen butikker lenger.

30/09/2023 av Kristin

Denne er ikke å finne noe sted lenger og det finnes ingen som er like bra. Så hadde vært supert om dere fortsatte å produsere den. En favoritt her i huset.

22/01/2024 av Ingrid

Ser ikke at det har kommet et svar om den har gått ut av produksjon? Jeg klarer ikke oppdrive den på noen av butikkene i mitt nærområde.

04/03/2024 av Mathilde

Et supert produkt!

20/03/2024 av Haakon Grøgaard

Ikke lenger hos meny. Hvor får jeg denne?

26/03/2024 av Monica

Hei alle! Paibunn miksen finner du nå i Coop butikker som Obs, Mega og store Extra. I tillegg til Kolibri Kolonial, Oslo og i nettbutikken allergikost.no og vår egen nettbutikk. Meny har dessverre besluttet å ta den ut fra sine butikker - merkelig nok når det er så mange av dere som spør etter den!?! Mvh Monica

Skriv en kommentar

hCaptcha