PastaSkole - tomatsaus

En fresh, nydelig tomatsaus som det perfekte tilbehør til hjemmelaget glutenfri pasta!

Du trenger:

  • 1 rød paprika i biter
  • 500 gram cherry tomater
  • 1/2 chili
  • 6-7 hvitløksbåter
  • 4 ss extra virgin olivenolje
  • 1 ts sort pepper
  • havsalt
  • frisk basilikum 

Dette gjør du:


Sett ovnen på 200 C. Ha hvitløksbåter, biter av rød paprika, tomater og frisk basilikum fordelt på et steke brett. Tilsett olivenolje, salt og pepper og bak i ovnen i ca. 25-30 min. Ta steke brettet ut av ovnen og sett til side mens du forbereder den glutenfrie pastaen. 
Ha så den avkjølte pastasausen i en blender, eller bruk en gaffel, til å mose det godt sammen. Varm opp sausen og tilsett tilslutt den ferdige pastaen. Blandes godt sammen og serveres med frisk basilikum.
Riktig god fornøyelse!

Ønsker du flere inspirerende oppskrifter og tips anbefaler jeg deg å følge Rebecca på instagram  @feelbetterbyrebecca 

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha