Pizza "the american way"

En digg pizza som er glutenfri med tykk, luftig bunn - skikkelig digg! Prøv denne!

Du trenger:

  • 1 pose Focaccia miks
  • 150 gram kesam/ soyayoghurt
  • 3 dl vann
  • 1 pk tørrgjær/ fersk gjær

Fyll, etter ønske men har har vi:

  • Hvit og rød pizzasaus
  • revet mozzarella
  • Spansk skinke
  • hel mozzarella
  • Basilikum

Dette gjør du:

Varm opp vann og kesam til fingerlunken temperatur og løs opp gjær om du bruker fersk gjær. 

Ha væsken i bakebollen og tilsett posen med foccacimiks pluss eventuelt tørrgjær

Blandes godt i kjøkkenmaskinen og eltes i ca 5 min

Legg deigen på bakematte og del i 6 like store deler. Kjevle ut til små bunner og la de stå og heve i ca 30 min

Ha på ønsket fyll og stek på 200C varmluft i ca 15 min.

 

Enjoy! :)

 

 

 

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha