08/11/2022 av Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
Pizza "the american way"
En digg pizza som er glutenfri med tykk, luftig bunn - skikkelig digg! Prøv denne!
Du trenger:
- 1 pose Focaccia miks
- 150 gram kesam/ soyayoghurt
- 3 dl vann
- 1 pk tørrgjær/ fersk gjær
Fyll, etter ønske men har har vi:
- Hvit og rød pizzasaus
- revet mozzarella
- Spansk skinke
- hel mozzarella
- Basilikum
Dette gjør du:
Varm opp vann og kesam til fingerlunken temperatur og løs opp gjær om du bruker fersk gjær.
Ha væsken i bakebollen og tilsett posen med foccacimiks pluss eventuelt tørrgjær
Blandes godt i kjøkkenmaskinen og eltes i ca 5 min
Legg deigen på bakematte og del i 6 like store deler. Kjevle ut til små bunner og la de stå og heve i ca 30 min
Ha på ønsket fyll og stek på 200C varmluft i ca 15 min.
Enjoy! :)
Kommentarer
Skriv en kommentar