Pizzahorn med pepperoni og mozzarella

Bak smakfulle horn med pepperoni og mozzarella. Herlig å servere rykende ferske rett fra ovnen. Pizzahorn er supert til både matpakke og turmat (de kan varmes på bålet), lett å ta med seg og smaker alltid godt. Lag gjerne en dobbel porsjon og frys ned.

 

Du trenger (til 8 horn):


Til fyllet:

  • 8 ss pizzasaus
  • 24 skiver pepperoni, skåret i strimler
  • 100 g revet mozzarella 


egg eller ½ ss soya- eller mandelmelk + 1 ts lønnesirup til pensling

 

Slik gjør du:

1. Sett ovnen på 225 °C, over- og undervarme. 

2. Ha pizzamiks i en bakebolle, tilsett vann og olje og bland godt til du har en fin og smidig deig som slipper bakebollen. Du kan fint bruke hendene, deigen er enkel å jobbe med.

3. Ha deigen over på et bakeark og kjevle ut til en sirkel på 36 cm i diameter. Skjær i 8 trekanter. 

4. Fordel én spiseskje pizzasaus på den bredeste delen på hvert horn. Ha på revet ost og strimlet pepperoni og rull hver trekant sammen med den bredeste delen først. Vær nøye med å lukke deigen helt slik at fyllet ikke renner ut. 

5. Pensle med egg eller melkeblandingen. Kvern over litt sort pepper og/eller strø over litt revet parmesan. 

6. Stekes midt i ovnen i ca. 15 minutter, til de er gylne og gjennomstekte. Avkjøl hornene på rist. Nyt!


Serveringstips! Varm litt pizzasaus og ha i en skål og bruk som dipp. 

 

Pizzamiksen vår er glutenfri, økologisk og lavFODMAP sertifisert. Du finner den i de fleste matvarebutikker i tillegg til vår egen nettbutikk. 

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha