Rabarbrapai med vaniljekrem

Nå er det høysesong for rabarbra og da kan det vel friste med en deilig pai fylt med vaniljekrem og syrlig rabarbra? 

 

Planen var å lage et fint mønster med rabarbrabitene, men jeg fant fort ut at den planen ikke ble helt gjennomførbar ; )

 

 

Du trenger:

Til paibunn:

  • 1 pose (200 gram) Paibunn miks fra Det Glutenfrie Verksted
  • 1 egg
  • 80 gram smør, romtemperert
  • 60 gram melis
  • 2-4 ss vann

 

Til fyll:

  • 3-5 stilker rabarbra
  • 1 pk Piano vaniljekrem
  • litt mandelflak til pynt (kan utelates)

 

Dette gjør du:

Følg fremgangsmåten på Paibunn miksen, forstek bunnen slik det er beskrevet på pakken. 

La bunnen avkjøles lett mens du vasker og deler opp rabarbra i passe og ønskede biter. Ha vaniljekremen over i paibunnen og smør den jevnt utover med en bakespatel eller slikkepott. Fordel så rabarbra over kremen og strø tilslutt litt mandelflak over. 

Stekes på 180C i ca 35 min. 

Avkjøles lett og nytes med litt vaniljeis eller pisket kremfløte. 

God fornøyelse!

 

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha