Smuldrepai med rabarbra og nektarin

Denne smuldrepaien gir deg forsmak på sommeren som kommer.

Rabarbra og nektariner i en søt kombinasjon og selvsagt bør den toppes med litt vaniljeis eller en klatt nypisket krem.   

 

Du trenger til 2 små paier eller 1 stor:

 

  • 4-5 stk nektariner
  • 500 gram rabarbra
  • 1 dl sukker
  • 2 ss potetmel

 

til smuldretoppingen:

  • 75 gram romtemperert smør
  • 2 dl Havremel Det Glutenfrie Verksted
  • 1/2 ts bakepulver
  • 1 ss sukker
  • 50 gram mandler i skiver
  • 50 gram valnøtter, hakket

 

Dette gjør du:

Sett ovnen på 225C.

Del nektariner i båter og rabarbra i biter på ca 2 cm. 

Ha alt i en bolle og dryss over sukker og potetmel og bland sammen. Ha så blandingen over i en, eller to, paiformer. Bland så smør, havremel, bakepulver og sukker sammen og fordel over paiformene. Tilslutt drysser du over valnøtter og mandler. 

Stekes i ca 25 min - følg med på tiden,

Nytes mens den fortsatt er lun.

God fornøyelse!

 

 

 

 

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha