21/02/2022 av Det Glutenfrie Verksted 0 Kommentarer
Syltet rødløk
Her gir jeg deg oppskriften fra boka "Et glutenfritt kjøkken" og har du ikke laget sylta rødløk tidligere så må jeg be deg om gi det et forsøk nå. Så enkelt og så utrolig godt - og passer jo nesten til alt : )
Du trenger:
- 3 rødløk
- 1 dl vann
- 1 dl eddik 7%
- 1 dl sukker
- 1 ts hel pepper
- 1 ts sennepsfrø
Dette gjør du:
Start med å dele løken i to og så dele hver del opp i tynne skiver.
Legg den kuttede løken i et rent glass med lokk (norgesglass er perfekt).
Bland eddik, vann og sukker i en liten kjele og varm dette opp til sukkeret er løst opp. Hell blandingen over løken, tilsett pepper og sennepsfrø og la det stå på kjøkkenbenken unte lokk til blandingen er helt avkjølt.
Skru på lokket og oppbevar blandingen i kjøleskapet.
Kommentarer
Skriv en kommentar