Bokhvete stir fry

Oppskrift på stir fry med red curry paste, ananas, kylling og bokhvete. En smakfull hverdagsmiddag på bare 20 minutter! 

 

 

Du trenger (3-4 porsjoner):

  • 1 pose Bokhvete boil-in-bag 
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 2 ts Thai red curry paste
  • 2 ts revet fersk ingefær
  • 2 fedd hvitløk, finhakket 
  • 2 paprika, i strimler
  • 140 g ananas, i biter 
  • 50 g peanøtter eller cashewnøtter
  • 40 ml glutenfri soyasaus eller tamari
  • sort pepper
  • chiliflak


Topping:

  • 140 g ananas, i biter
  • 6 ss hakket frisk koriander
  • 3 ss hakket frisk (Thai) basilikum
  • 3 vårløk, i biter
  •  

Dette gjør du:

1. Kok bokhveten som angitt på emballasjen. 

2. Stek kjøttdeigen på medium varme i litt smør eller olivenolje. Tilsett red curry paste, ingefær, hvitløk og stek i 2-3 minutter. 

3. Tilsett paprika, ananas og nøtter. Fortsett og stek i ca. 5 min. Hell over soyasaus/tamari og stek i 2-3 minutter til. Ha i kokt bokhvete og bland sammen. Smak til med sort pepper og chiliflak. 

4. Bland sammen ananas, finhakket koriander og basilikum i en bolle. 

5. Server stir fryen med ananas-urteblandingen og vårløk. Nyt! 

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha