Ekornkuler

Oppskrift på nydelige energikuler med sjokolade og hasselnøtter.

 

En super sunn ferrero rocher om du vil ;) Superenkelt å lage med vår nyeste bakemiks Monicas Ekornbrød.

Tilsett bare dadler, valnøtter, kakao, lønnesirup og vaniljepulver. Klare på minutter og perfekt for spontant søtsug. 

 

Du trenger:

  • ½ pose (225 g) Monicas Ekornbrød
  • 50 g valnøtter
  • 300 g Medjool dadler (vekt uten stein)
  • 20 g kakao
  • ½ ts vaniljepulver
  • 50 g lønnesirup


Topping:

30 g finhakkede hasselnøtter 

 


Dette gjør du:

1. Ha bakemiksen og valnøtter i en food processor og kjør til grovmalt, men ikke mel. Ha i resten av ingrediensene og kjør til en tykk og klissete deig. 

2. Rull til kuler, ca. 1 ss deig per kule. Rull kulene deretter i finhakkede hasselnøtter. Denne oppskriften gir ca. 26 kuler. 

3. Sett kulene kaldt i en time før servering for den beste konsistensen, men de kan også serveres med en gang. Nyt! 


Oppbevar i en lufttett beholder i kjøleskapet i opp til en uke. Kulene kan også fryses, og da holder de mye lenger. 

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha