Sommersalat med ost, bokhvete og blåbær

Denne salaten vil du elske! Frisk og mettende med deilige grønnsaker, grillet ost og søte blåbær. Nydelig til lunsj, men også perfekt tilbehør til sommerens grillmat. 

 

Du trenger:

  • 1 pose Bokhvete boil-in-bag Det Glutenfrie Verksted
  • 1 bunt vårløk
  • 1/2 agurk
  • 4 ss gresskarkjerner
  • 250 gram halloumi/ chevre/ feta eller burrata 
  • 1/2 pose babyspinat
  • salatblader
  • 100 gram blåbær

 

Dressing: 

  • 3 ss olivenolje
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 ts honning
  • salt og pepper

 

Dette gjør du:

Start med å koke bokhvetene - følg fremgangsmåte på pakken. La renne av seg og avkjøles. 

Rist gresskarkjernene lett i en stekepanne og sett til siden. 

Om du bruker halloumi ost griller du den lett eller steker den på begge sider i stekepannene.

Snitt vårløk og skjær agurk i skiver. Pisk sammen alle ingrediensene til dressingen. 

Ha babyspinat, salatblader, bokhvete, vårløk og agurk i en salatbolle og vend inn dressingen. Toppes med ristede gresskarkjerner, ost og blåbær.

Servèr og nyt! 

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha